De open deur van het persoonlijke contact

Heb jij het ook zo druk? Ik wel, bergen werk passeren mijn bureau, net zoals overigens de ergste uitvinding van de vorige eeuw (eMail). Om rustig door te kunnen werken, stuurde ik tot voor kort snel een mailtje met een verzoek naar iemand door. Dat deed die ander ook en zo zag ik mijn inbox groeien. Het statussymbool van elke zichzelf respecteren manager of consultant is het aantal nog niet gelezen mailtjes. Herkenbaar?

Opeens opende zich een deur, een inzicht uit vroegere tijden toen er nog geen eMail was (HELP!! dat heb ik nog meegemaakt). Je kunt ook bellen, je kunt ook het persoonlijke contact zoeken. Iedereen is bereikbaar tegenwoordig, bellen, in het ergste geval een aantal berichten inspreken. Dat werkt!

Persoonlijk contact wat is dat een open deur zeg. DOEN, het werk wordt er een stuk efficienter en leuker van.